Останн м часом

Останнім часом,
Міцно затулюючи очі руками,
Уявляю не тебе, ні,
А бездонну, сумну порожнечу.

Хоч ми не разом,
Та ходячи нашими світами,
Минуле наче уві сні,
А навколо лише холоднеча.

Останнім часом,
Закриваючи очі перед сном,
Частіше мрію покинути це мертве місто,
Та аби ні на секунду не повертатись
В цей згнілий закуток.

Останнім часом,
Відправляючи думки відкритим вікном,
Думаю люди зліплені з різного тіста
І полюбляють один на одному відіграватись,
Запиваючи сум останнім ковтком.

Останнім часом,
Згадуючи все це,
Повільно собі тону
В глибині наших вже давно темних вод.
*
Не залишай одну,
Врятуй від цих негод.


Рецензии