Голос кровi
Як в тілі крові обертання.
В ній доля предків віковічна,
Постава нинішня велична,
Аристократичність і шляхетність,
Вишуканість і дотепність,
Слова і вчинки виняткові –
В житті панує голос крові!
Гідність і честь - не пусті звуки,
На слабшого не здійме руки,
Милість впалому подасть,
Правда і Бог – життя і страсть!
Бажання щастя ненаситне
Коли заграє кров блакитна.
Які б часи не панували,
Не буде жити з ким попало.
Перед покидьком не пасує,
Серед нещиросты сумує,
В дружнім колі - всім наснага
Та іскрометності відвага.
Роки ідуть, віки минають -
Порядність гордо зберігають.
Непритаманна тут підступність,
Для зради – повна недоступність!
Сирість дратує ця незвичність
І недосяжна їй величність:
Все спадкоємно від основ -
Витонченість і блакитна кров.
Сам Сатана, коли стрічає,
Шанує й тепло привічає,
Балом велить урядувати,
Грішників милувати, карати.
...Не страшно старитись тому,
Хто любов віддав, бо знав кому,
Слухав і чув голоси крові
В жагучій пристрасті любові.
29.03. 2011р
Свидетельство о публикации №113013109532