Декабрь 13, 2012 05 30 pm
who is the fairest of 'em all?
доброго вечора, любий друг
ми не бачились так давно
чому не відбиваєш звук?
знаю я як тобі всеодно.
скільки бачив очей ти у знемозі,
бірюзових заплпканих тих,
я дивлюся в тебе, а навпроти
тільки двоє отих пустих.
я торкаюся - ти холодний,
лиш брехня гарячіш за вогонь
обіцяла тобі, що не буду,
але здалася тобі в полон,
обіцяла, щоб не страждати,
як мільйони порожніх жінок,
що в тобі і життя і нещастя
замикають, а себе на ціпок.
Свидетельство о публикации №113013108565