Пояснювальна записка

Я хочу тобі все.. пояснити,
 та знати б мені, чи будеш любити,
  мене й розуміти з вадами тими.. що є і нема,
   та ні - все дарма..
 і смислу ділитися тим що болить,
   у кожного з люду на серці щемить..
 а змісту.. розказувати свої болі,
  у тебе напевно своєї долі достатньо,
 хоч ти і приховуєш дуже..
  загадка, котру загадав мені ТИ,
 хоч сам і боїшся їх як темноти...


Рецензии