Не хвилюйте

Не хвилюйте мене, не турбуйте,
Я і так заморочений вже,
Краще спокій мені подаруйте,
Він здоров’я моє збереже.

Я приляжу в гаю на травичку,
Відключусь від турбот й хвилювань,
Що залізли гадюкою в звичку
Для  досягнення мрій і бажань.

Упірну у співучую тишу,
Мої сили відновить земля,
Негативне усе тут залишу
І бадьорим піду з відсіля.

Наша рідна земля допоможе,
Тільки треба довіритись їй,
Забувати її нам не гоже,
Пішаки ми космічних подій.

Нас вона у всесвітній родині
Народила й назвала людьми,
Береже і годує й понині,
Витягає наш розум з пітьми.
06.06.10.


Рецензии