Агенство манекенiв
себе картати тут не вміють.
вони давно забули чисті звуки совісті,
вони повикидали мрії.
усміхнений вартовий модного магазину
падає від вітру на бруківку
з-під пласмасових шматків
на мене дивиться його серце
на цьому місці
я завжди сміюсь
30.01.2013 р.
Свидетельство о публикации №113013007098