В Шатре Мамзель фсекда ж пычэ

Шэ в нас башка тут ны пычэ
А ны кай грубкы с топ тарфэнь.
То, значыть, шэ, мо, е Хтось дэсь, Кому потрэбна спесь жэ БеС?

Шатаець нас оно ад ветр,
Каторы з духам не ат ведзьм  ш: прыды-прыды шэ раз, МедзьВеДзь!
И встав газов штук з двеСць.
Шкилет с катлет ш.

Мы выдывывсь туфт фсе партрет!
И дыво аж: а ны у федзь
А не узникло ни й сомнень,
Чого мышки пад зенк.

Ну, пЕ ж той дзед, шо й в барадзе
СяБе спачув, як как ЗавЗмей.
Да нас хоть штырх уф карк рас з двегСць – робы шо хоч, злодей!
ГОМно фсекда ш в гуме.

Пад паланэзы Агни-Цвет


Рецензии