Коли я був би Президентом

Коли я був би Президентом
Багато б лиха наробив,
Помстився б всім я претендентам,
Їх в буцегарню б зачинив.

Арештував би всіх незгідних,
А пельки їхні б розірвав,
Друзяків всіх мені подібних
У владу я би влаштував.

Я б говорив красиві речі,
А все робив би навпаки,
Народу я б усівсь на плечі,
Мене хай терплять тумаки.

Із олігархами дружив би
І став багатшим я за них,
Робив народові я б кривди,
Щоб він так жити згодом звик.

І правив я би так довічно,
А владу б сину залишив,
І виглядало б це логічно,
Я ж демократів задушив.
30.12.10.


Рецензии