Хапуги
Хапуги у владі,
Вони уже всюди
При повнім параді.
На них всі працюють
Насильства структури,
Незгідних лупцюють,
Арешти, тортури.
Тихенько вбивають,
Наводять порядки,
Самі ж всіх грабують,
Мільярдні в них статки.
Гуртуймося люди,
За розум берімось.
Із влади усюди
Хапуг всіх гонімо.
26.09.10.
Свидетельство о публикации №113013002116