Велика брехня

Як можна мовчки жити,
Коли брехня звучить,
Велика, щоб дурити
І правду заглушить.

Не можна жити з краю
За принципом таким –
Нічого я не знаю,
Спільноті буть чужим.

Бо втратиш все, що маєш,
І будеш бомжувать,
Та з жалем пригадаєш,
Брехні дав панувать.

Брехню той розпускає,
Хто хоче заробить,
Жадобу ж прикриває
Брехнею кожну мить.

Щоб за рахунок інших
Нажити капітал
Моральний серед грішних
І збільшити свій нал.

Об’єднуйся в спільноту,
Щоб правду боронить,
Щоби ніхто й на йоту
Не зміг би обдурить.
28.08.10.


Рецензии