Напишу листа

Напишу ось я листа
Як прожив свої літа
Й надішлю собі у юність,
Щоби знав помилок сутність.

Я щоб їх не допускав
І у справах успіх мав,
Щоб не знав я самотини,
Пригорнувся до родини.

Жаль що на моїм віку
Не встановлено зв’язку
Із прожитими роками
Й не поділишся думками

Треба що і як робить,
Щоби добре вік прожить,
Тож листа я не одержу
Й щось інакше вже не звершу.

Все залишиться як є,
Що зробив, то все моє,
Годі марити казками,
Заднім розумом й листами.
04.09.10.


Рецензии