Моим друзьям
Каб ні сябры, згарэла б я заўчасна…
Каб ні сябры, ад роспачы б шалела…
І не пісала б я хвілінай шчаснай…
Каб ні сябры, ад несціханай працы
Змагла б падняцца на жаночых крылах?!
Якая радасць – да сяброў звяртацца,
Сяброўствам ганарыцца – горняй сілай!!!
Шлю зпознена сябрам я прывітанне,
Гляджу, як снег заснуў на чорным голлі,-
Выходжу я з няўдалага кахання –
І больш сяброўству не змяню ніколі!!!
На фото : поэты Олег Богданов,я,Ира Денисова, Олег Сешко.
Свидетельство о публикации №113012908845
Как хорошо, что ты написала стихотворение на белорусском!
Я за тобой не успеваю!:)))
Обнимаю,
Ванька
Ванька Жук 30.01.2013 11:48 Заявить о нарушении
Соловьёва 30.01.2013 21:55 Заявить о нарушении