Землю люб ть - вона не зрадить

Вранці прокинемось і вийдемо з хати.
Сонце сіяє нам, цвітуть сади.
Земля чарівна нас зустрічає
І тепло стане в нас на душі.

Пташки співають, нас звеселяють
І всюди чути їх голоси.
Земля в цвіту, як наречена,
Не передати її краси.

Квіти цвітуть, трава зелена,
Не наче килим, тільки живий.
Куди не глянеш – краса чудова,
Не в змозі погляд відвести свій.

Землю любіть – вона не зрадить
А тільки щастя Вам принесе.
Хто землю любить, той добре знає,
Що буде мати від неї все.

Так бережіть її – земля як мати,
Вона годує нас і щадить.
Де народились ми – тут наше щастя.
Так гірко жити на чужині!



Рецензии