Мы падчас шкадуем аб тым
Што зрабілі і што не змаглi ,
І жывём, як туман і дым,
А ўсё думаем, што каралі.
Толькі пешкі мы ў жыцці
І нічога, на жаль, не каштуем.
Без агню можам мы прайсці
І ніхто нас не пашкадуе.
Свидетельство о публикации №113012904969