Не гуркоче
І це вірно,
І це вірно,
І тут не болить, бо вже відболіло.
І тут все добре,
А тут все задеревеніло
І не гуркоче, мовчить.
Мовчить і не болить.
Там самий лише попіл
С тих пір,як ти пішла.
Пішла і кохання своє забрала.
А залишки згоріли до тла.
Кохання, воно може бути не тільки
духовним
Але і відчутним на дотик,
на біль, на радість.
Краще на радість.
14.05.2009р.
Свидетельство о публикации №113012809171
Есения Плещеева 25.03.2013 12:01 Заявить о нарушении
Виктор Дудчак 3 14.04.2013 20:33 Заявить о нарушении