Я таямн ца ночы
Як дзве сястры мы родныя з табой.
Мы так падобны. Нават нашы вочы
Гавораць пра пякучы сэрца боль.
Застанься зорка, зорка-таямніца,
Застанься ў маім жыцці навек,
Мая святая, чыстая вадзіца,
Мая палова з назвай Чалавек.
Свидетельство о публикации №113012806469