Сахьата гургал
Хьа дега чу зиза-дохьаж хилча.
Фу бахьан даьккха хьох хийрлургва,
Хьа бlаргий зер лаьчий дар хилча.
Селла писа со хинна волий-теш,
Кизгаца дуа аз тиша денош.
Даьлах буне къиза делхий-теш,
Дуlа хьанна биа лораду аз цlенош.
Хьа дега чура зиза, дохьажа зиза,
Фу ийша матар гордара?
Йилбаза поал хьокхалуш сох къиза,
Гучох са дакъа улларгда ара.
Сахьата гургал бека болалой,
Халахь сона хьох дош ца хетилга.
Дохьаж хинна молха хьай lа моладой,
Са далар мара кхы хlама ца эшилга.
Бац безам са, фу пайда а ба,
Из безам низзагlа вай биача.
Нажгамсхой фоартали хьа дега чу да,
Дукха дикагlа вай тахан ийгlача.
Гlермане, 27. Нажгамсхой бетта 2013 шу
Свидетельство о публикации №113012801553