Еш да будар Кострома!

Дбай про душман

Если вы хочытэ мни
Шося закынуть сюды,
Думайтэ о новызни.
А ны про гирк. Ибо ек стукну вжэ я, то будэ мало минтам.
Будытэ вси у шызарнь,
Дэ впэр звир нас.

Еш на горихы, пацан.
Ше шо тут даты ля вам…
Натэ послиднэ, шо й мав. Господи прав!
Глаз ны оддав ж я за вас.
И ны повЫкыдав нат
Красныйи вашы шматьтя
Из лавк жыдка.

Ах, гикы-гикы! Бач, Васьк
Гонды тыпэ всих пудрад.
А ны но тых байстра з блях, шо у штанках. То дешевей ше продай
Гондэ а во шоколад
Да маку в сраку пуддай
Всим слыпуват.

Да, Гага-леди ж у шпань
Лизэ а во вушы драть
В Юхновичах за стакан брагина-как. И вот пошла вдруг Кузьма
Да и повыслухала
В юной хорошынькой твар,
Шо роблять наставнь.

То, можэ, годэ вжэ, братц,
Братыся но за рожна?
И навика спакваля
Слухаць Брылька. Мы ж оно с Сибриковай дэся ходыв на свидань.
Да, ну, и сь Кобызява
Вершык склядаф.

Смирно сыдитэ! Бо дам!..
Ах, вы цыгань-рокСцыГань!
Но жэ брэйк-даньсь санитар гондэ во в вас. А  ны заграты для вас
Писню про Санта-МарЯнь,
Шо загубылы душа
Ласковая?

От така спальня у нас
Гонды в брыхайл.

Карточка цэ ны Бабай.


Рецензии