Чи вiд..
Чи вiд погляду Сердечка..
Чи весь свiт! весь свiт кохаю
Вiд села i до мiстечка.
Що ж Ти Небо нарбило?
Усмiхнулось!.. Здивовало!..
I так нi жно полюбило,
I так нiжно покохало.
Волос чорний! Чорний волос!
Чорнi-свiтлi оченята!
Золотий вiд Неба колос!
Чарiвничий Серця голос!
I Душа теплом богата.
Свидетельство о публикации №113012811216