Безнадiя

Від моїх віршів відреклись Ви,
Зламали музі творчі крила.
Слова несказані повисли,
Зів'яли стомлені вітрила.

Уже не мріється в натхненні,
Пегас довкола не літає,
І нас із Вами в сьогоденні
Ніщо вже, мабуть, не єднає...


Рецензии