***

Ти поклич мене і я прийду.
Подзвони мені і я знайду.
Серденьком відчую куди йти,
В небі намалюю : « Де же ти ? «
Вітолм буду в лихо, і теплом
Пригорну до себе тихо я крилом.
Я сльозою буду у біду,
Де у світі цьому будеш,я знайду.
Сонцем влітку,снігом взимку,восени,
Принесу чарівну квітку в твої сни.
Буду тихим і щасливим твоїм сном,
Буду завжди я міцним твоїм крилом.
Захистом від лиха ,край гори.
В дім нестиму тихі кольори.
Серце берегтиму у руках,
Світлом тихо йтиму по зірках,
Спалахом живеш ти у душі,
Я тобі , присвячую вірші.
Я тобі і серденько віддам,
І життя , і все що хочеш сам.
Я за тебе Господу молюсь,
Я до тебе пташкою несусь,
Ти поклич мене і я прийду,
Подзвони мені , і я знайду.
Серденьком відчую твою кров,
Там де ти, там вся моя любов,
Там де ти , там завжди буду я.
Там де ти , і казка там моя!


Рецензии