***

Тільки ти – мрія моїх думок
Те,без чого я не я
Тільки ти – мій пустий листок
Жде початку нашого життя.
Тільки ти – привид моїх снів
Вдох і видих,хлопіт мокрих вій
Тільки ти – смак минувших днів,шепіт губ
Мій ти , чи не мій?
Тільки ти – світло із грудей,
Смак сльози,голос у думках
Тільки ти – ангел з-поміж людей
Запах трав,небо у очах
Тільки ти – солод на губах
Біле світло серед темноти
Тільки ти – Серця мого страх
Що не ти ,щастя – це не ти
Тільки ти – все ,що хочу я
Все , що б»є в грудях глибині
Тільки ти,тільки я ,не я
Тільки ти – сном живеш в мені!!!


Рецензии