Бабай
Ти швидше від нього під ліжко тікай
Тебе на шматки він вмить роздере
І душу твою з собою візьме
Скоріше маленький у пекло лети
Тебе там зустрінуть рогаті чорти
І доки душа буде в пеклі горіти
То тіло буде в могилі смердіти
І поки хробаки гризтимуть кістки
Солодких вам снів мої малюки!
Свидетельство о публикации №113012603627
Ольга Княжна Алишкевич 20.02.2013 03:03 Заявить о нарушении
Максим Ковалишен 20.02.2013 12:55 Заявить о нарушении