Буде буря
І омріяне здійсниться,
Дикунів минулих років,
Що прилізли з усіх боків,
Буря геть повимітає,
Чому в нас смердіти має.
Хай на звалищі на Кіпрі,
На морському свіжім вітрі
Зогниють у кучу гною
Й там милуються собою.
Ми ж спокійно будем жити,
Працювати і творити
Соціальную державу,
Царювати дамо праву,
Не понятіям дикунським,
Кривоправним і грабунським.
07.06.12.
Свидетельство о публикации №113012603163