Накаркали
Щоранку каркають ворони,
Збирають зграї у політ
На заміські сміттєві зони,
Де є сніданок і обід.
Удень в містах їх не почути,
Вони усі на смітниках,
І хочеш каркання забути
І чорні зграї в небесах.
Нехай до нас їх не заносить
Й щосили каркають хай там,
Бо бід накаркали вже досить
Всім нашим селам і містам.
А мо’ не винні чорні птиці,
А біди наші від крутих,
Ці ненажери білолиці
Крадуть усе в людей простих.
Скараймо їх за наші біди,
За ненажерливість хапуг,
Щоб бідно жили їхні діти,
Як ми живемо всі навкруг.
23.08.12.
Свидетельство о публикации №113012602005