Нерви
До рота й носа потрапляє,
То мошкара скрізь покусає,
То пес бродячий нападає.
Біжиш із вулиці додому
Не стати б їжею нікому,
А там по телеку лякають,
Людей як різати навчають.
Вночі не спиш, гримлять салюти,
Кричать багаті п’яні люди,
Пищать і їхні молодиці
І хочеш дати їм по пиці.
Щоби тихесенько поспати,
А вранці радісно б узнати,
Що пух і мошкара зотліли,
А пса бродягу черви з’їли.
І фільмів жахів вже немає
Й ніхто й нікого не вбиває
І ти спокійний, не нервуєш
Та світом добрим чимчикуєш.
22.05.12.
Свидетельство о публикации №113012509023