Червоне i сине

Про Вас я мрію вечорами,
Думки ллю піснею сумною.
Я вже давно хворію Вами,
Та Ви хворієте не мною.

Намалювала два сердечка:
Одне – червоне, друге – синє.
І мов закохана овечка,
До синього душею лину.

Так хочеться його зігріти,
Червоним жаром огорнути,
Створити почуттів магніти
І час від часу поряд бути.

Щодня Вас подумки торкаюсь,
Малюю пестощів узори.
Ви моя нинішня нірвана,
Блаженне завтра і учора.

Ваша душа – моя аптечка, -
З неї цілющі п’ю бальзами
І мрію: швидше б два сердечка
Злились своїми кольорами.
                22.01.2013р.


Рецензии