Мез букIутас

ХIаирав гьей къадарунт?
Мез мадукIудая иле,
Дугьерая гъурдашунт,
ХIушам гIяхIял цаб иле.

Вай це барилра нуни?
Намке гъай дукIасана!
Варе хIушия мезли,
КIачI хIайгъуй ну багьена.

Урух варес дигуле,
Леби намке бургъуте,
Зат барес хIабуруле,
Цаб уркlбе пIякьдиркуле.

Лебил гIялам шатбарес,
Цайра акIунил жайран,
Цаб хIушазе тилади,
Майраяба ну пашман.


Рецензии