Сонце
Для мене зорі там горять,
В душі твоїй- моє віконце,
Де сміх і біль усі терплять...
Ношу в собі і рай,і пекло,
І кожен день,немов,не мій...
І через тебе,через душу,
Я опускаю сотні мокрих вій...
Я зроблю отруйним кожен твій подих,
Але й у ньому кохання живе-
Не вбите, не спіймане,вільне!
Що сонце, і радість несе....
Свидетельство о публикации №113012501013
Сергей Столбов 26.01.2013 02:01 Заявить о нарушении
Даниэла Бродская 26.01.2013 02:39 Заявить о нарушении