Тихий вечiр

Цей тихий вечір, літо і дерева
Ховають нас від світу суєти.
Нам стільки снилась мрія ця серпнева:
Цей берег річки, човник, Я і Ти.
Цей ліс в обіймах сутінків і тиші,
Цей спокій в серці, це сплетіння рук.
Лишились вчора всі страхи колишні,
Наступить завтра тихий біль розлук.
Нап'ємось тиші, сонце проведемо,
Запалить небо зорі, ми - свічки.
І поглядом один по одному ковзнемо,
На дотик прочитаємо думки...

...Цей день завершиться так ніжно, особливо.
І не злякає тишу звук чийогось слова.
На смак вуста Твої відчую неквапливо.
Вдихну Твій запах...
                Літо...
                Bossa Nova…
               
   07.05.2011


Ілюстрація: Thomas Kinkade "The End of a Perfect Day".


Рецензии