Загубленний рай

Ромашковий цвіт посипав голову мого  дитинства,
Відкриваючи мені  світлі  стежини  доброти.
Посеред  дитячого нескінченного раю,
Пізнаючи істину розмальованих емоцій,
Розгойдувалось моє  невинне сердце.
З корзини щастя  проглядало пришкулене пекло,
І одного разу ,визирнуло та забрало мій рай.
Прогнилі коріння не в змозі  скріпити гілля
Обламались під лихим оком гадючності.
Великий сум поселився  на заплаканих стежинах
І росами стікав по застиглому обличчі.
Закамяніло  моє сердце від тих спогадів...
Покрилася шрамами пригнічена душа...
Поселилася вічна пустота на обледенілих вустах,
Посипаючи ромашковим цвітом загубленний рай.
 


Рецензии