Ти - море

Ти – море, ти хвилюєш й плачеш
А я у тебе все кидаю камінці
Я відтепер твоя хронічна недостача.

І серед галасу, людей тих обездолених
Мене в свої обійми ти приймеш
Твоя душа для мене лиш оголена.

І я прийду до тебе, руки простягну
Черпатиму тебе, ти безкінечний?
Я чую «так», тоді кохай мене одну.

Дістану я ногами твого дна,
Вночі сидітиму я біля тебе.
У тебе неймовірна глибина.

Нема ні монологів, ні сліз, ні метушні.
Я сяду на пісок поруч з тобою.
А ти шумиш і омиваєш мої ступні.

Як добре, коли поруч ти, мені комфортно
Торкнусь губами твоїх рук,
І ти закоханий безповоротно.

Тихіше, ще тихіше моря звук…


Рецензии