Я хочу

Я хочу знати твій смак, і хочу знати твій запах,
Відчути ніжність долонь, і дотик вуст твоїх спраглих
Я хочу, щоб погляд твій - по шкірі наче мурашки,
Я хочу, щоб від обійм дихати було тяжко.

Я хочу, щоб до зорі лунали пусті розмови.
Не те, щоб зовсім пусті - про юність, про дім, про школу,
Я хочу, щоб у очах - невпинні картини щастя,
Я хочу в наших руках карти одної масті.


Рецензии