Я читаю тебе взахльоб

Я читаю тебе взахльоб.
Ти для мене - найкращий автор.
Наче п'ю кожен твій рядок,
Наче ти врятувати мав би.
Врятувати самотність снів,
Як в пустелі рятує спрагу
Прохолода смачних ковтків.
Полонив ти мою увагу...
Я у твОїх словах тону,
Наче в ванній з вином ігристим.
Не щезай, не лишай саму -
Із тобою життя барвисте.


Рецензии