Глiнтвейн любовi

Кардамоновий рай
Теплий подих любові
Зі шматочком лимону
У бажаній долоні
Легкий присмак кориці
Медові бажання
На лаврових листах
Заповіт на кохання
Аромати імбирю
Ніби пристрастний обрій
То палкий, то примхливий
Наче крила любові
З яблуневими нотками
Перця гірчинкою
Спалахом ягідним
Цитро-скоринкою
Так починається
Казка про щастя
Все... тільки тиша
І рідні зап`ястя...

Яблуневі вуста починають тремтіти
Все горить і палає... Як цього не хотіти?
Обіймай і цілуй, як того забажаєш
Та я стану твоєю, коли ти покохаеш...

Худ. Анисифорова Светлана. Древо желаний http://artnow.ru/ru/gallery/3/16527/picture/0/408019.html


Рецензии
Навіщо серце для усіх
Мені замало серед них

Якщо мені нехай тремтить
Інакше я не буду жить

Але ж тендітно до душі
Здається все ж таки мені

Эрика Маркон   26.02.2013 13:28   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.