Eesti kaevukook. Колодезный журавль

Eesti kaevukook
on vene keeles kaevukurg:
pikk ja armas lind!


Колодезный журавль
на хуторе эстонском, —
ах, что это за птица!..

<Эст. ориг.: авг. 1982, Тарту; рус. пер.: 16.08.2011>


Рецензии