Ранкова Замальовка

можна робити дурниці,
можна важливі речі
будувати плоти та вежі:
Вавилонські або телевізійні,
що, власне, одне і теж
можна повоювати з печі
прямісінько на лежанку,
а можна піти в кав'ярню
зустрітися з коліжанкою,
а можна просто лежати,
дивлячись в синь неба
спроквола отак помічати,
як НЛО на чатах пливуть,
наче хмари білі
ти ніби про щось знаєш,
але не можеш сказати...
та і навіщо?
як тут затишно, тепло...
але краще, мабуть, поспати.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.