Visit your head

Baby,I would like to visit your head.
I wanna know what you think about me.
I wanna know good and bad,
Just then I will know

Can we be lovers?
Or can we be friends?
We can be strangers
or secret paramours.
You could be my boyfriend,
It would be your perfect role.
I would like to be your girlfriend,
but before...

I would like to visit your head
I would like to read each your mind
I would like to have a perfect end
Let me,let me get into your head

Baby I would like to visit your head.
I wanna know if you love me?
Only sympathy is not for me.
Stupid relationships just a waste of time.
Give me what I want,
Let me into your head.

Can we be lovers?
Or can we be friends?
We can be strangers
or secret paramours.
You could be my boyfriend,
It would be your perfect role.
I would like to be your girlfriend
but before...

I would like to visit your head
I would like to read each your mind
I would like to have a perfect end
Let me let me get into your head


Рецензии