М й край, моя земля, моя Вкра но мила

Мій край, моя земля, моя Вкраїно мила!
Немає в світі кращої, ніж ти.
Сади весною вбрались в сукні білі,
А восени стоять у золотім вбранні.
Я вранці йду стежиною до річки.
У лузі трави соковиті ще в росі.
Червоні маки, мов червоні стрічки,
На краю поля по пшениці поросли.
Води холодної із джерела нап'юся,
Вінок з ромашок польових собі сплету.
До тебе в мріях, мій коханий, повернуся
І, наче птаха, я на крилах полечу.


Рецензии