Я вже не плачу
Все змилось сльозами, немов холодний лід і розтануло під пекучим болем.
Розсипалось туманами розбитих мрій під лагідними спогадами , тай затопталось ногами, як зимній сніг. Кожен подих,кожне слово - закарбовувала память, залишаючи візерунки долі назавжди.
Так хотілося напитися твоїми очима до краю, по вінця - зачерпнути гарячого жару твого сердця. ..Заглянути тобі в душу і доторкнутися твоїх струн.
Моя мелодія.... Мої плакучі струни нічого не варті.Моя душа зломана, затиснена скрижалями суму в безмовній безодні. Як боляче та пусто. Ні, я вже не плачу.Все розтануло.. Розбилось немов крихкий хрусталь безмовною мелодією. Пісні,які для тебе....Я ні однієї із них тобі не заспіваю.Слова ,що залишились на листках - я розірву.Все, що посвячене тобі - життям стираю.Мелодією осені тепер живу. Я - квітка зірвана тобою, вогонь - що так не догорів, я- пекло серед вкраденого раю, що так тихенько опустів.
Свидетельство о публикации №113012201378