ти

тихе, засіяне зорями місто - ти
ковдра із теплого літнього листя - ти
ніч із чорного шоколаду - ти
порція найміцнішого яду - ти

теплі обійми в моїх думках - ти
море блакитне в моїх руках - ти
Місячне сяйво в моїх вустах - ти
Музика у моїх словах - ти

ти божевільність... мій розум - ти
дике безглуздя, мій опіум - ти
Серед мільярдів, для мене - лиш ти.
Чому ж ти схотів піти?

20.01.13


Рецензии