Luugshana
Es Tеvi miilu .
Tu esi vieniigais ,
No Kaa
Man nav ko sleept
Un Tu to zini ...
Tu zini visu :
Viss par mani
- Par to ,
Kas bija ,
Ir ,
Kas notiks taalaak .
Un lai Tavs praats ,
Mans Dievs ,
Un Tava griba
Lai notiek
Viss ,
Kas domaats man ...
Свидетельство о публикации №113011906813
Марина Легранд 22.09.2022 10:19 Заявить о нарушении