Як море без краю

Як море без краю
Тебе я кохаю,
Мої почуття наче шторм.
А ти немов скеля,
Приймаєш на себе
Мою відчайдушну любов.

І б’юсь об той камінь,
Шліфуючи грані
Твоєї й своєї душі.
Надії зникають,
Як хвилі злітають,
Розбившись об велич землі.

                18.01.2013р.


Рецензии