Хтось...

Хтось скаже просто:"Все минає!
Адже хвилини,мов вода!"
Хтось скаже:"Я всього не знаю!
Та є історія моя."
Хтось скаже:"Головне відчути!
І буде легше в світі жить."
А хтось:"Нам головне забути!
не варта сліз та гірка мить."
Хтось-вірить,хтось-не помічає
У цьому світі суть тепла.
А хтось-нічого не чекає,
Згорнувши тихо два крила.
Хтось скаже:"Це не може бути!"
А хтось зуміє зберегти.
Ми різні,та лиш тільки-люди,
Що змінюють собой світи.


Рецензии