I am Я

Ты кто, человек? Чего я ищу в этом мире?
Я жажду свободы, Но вижу лишь стены вовек.
Все время за кем-то Я следую как за буксиром…
Ищу чье-то слово, А кажется, сам начал бег.

Who are you, man? What looking for I`m in this world?
I thirst to be free, But I see only wall all around.
I following for someone… I`m seeking from someone a word,
But it seems me all time, I myself was beginning this round.


Рецензии