Къызжэпщэ

               
ПIащIэгъуэр стелъу напэлъагъу
СыныщыкIуам уи деж,
Сыхуейт сыхъуну уи Iэпэгъу,
Къызумытами дэрэжэгъу?!

Сэ си насыпти сизакъуащ,
Уэ гущIэгъуншэуэ сыбдзащ,
Махуэл дэмыкIыу сосымаджэ,
Ер си хьэщIэгъуэм къырикIуащ.

Набдзэгубдзаплъэу укъызэплъу,
Гугъэ Iэбжьыб уэ сыбгъэщIатэм,
Гу къыдэмыжу сыхэмылъу,
Сынэубзэрыбзэу систI уи пащхьэм?!

Мы щIы хъурейр зи инагъыр,
Джэбыхъыу щызэIупщэм,
Орбитэм сщIарэт ущIикIар,
НэхъыфIт укъызэпщам!

Зи Iэпэм дыщэ къылыщ цIыхум
Сырипэшэгъум сфIэфIщ,
Лъагуэжьэмыщхьу сыхэтщ шыгъум,
СызыщIэбэгыр уэ уи нэфIщ,
                21.08.2012 г.


Рецензии