Свiт буде кращим

Ми тут для того щоб зробити кращим світ,
І будуть наші усмішки щиріші,
Щоб, несучи добро у кожен дім,
Зерно давали у долоні найсвітліші.
Земля нам вродить новий урожай.
Із доброти колосся буйно в’ється.
Земля для нас і є той справжній рай,
Де є дарунком те добро, що ллється.
З долоні до долоні, із уст в уста
Добро-найкращий вітамін для духу.
До міста доброти ми прокладем моста
І буде щастя стимулом для руху.
Живими водами зі сміху-водограю
Зумієм змити ми сліди журби.
Усі тоді полетимо до гаю
У світ бажань, і де нема біди.
 І те колосся, що добро вродило
 Ми зберемо та сплетемо вінок.
 І щоб душа ніяка не боліла
 Посієм знову доброти зерно.


Рецензии