Тема добра

Коли ти твориш добро,
Сонце ясніше й тепліше світить
І завжди тобі допоможе воно
В холодні часи в мить серце зігріти.

Зажди твори всім щире добро,
Даруй його тим кого ти зустрінеш,
Настане той день й допоможе воно,
Коли сам собі помогти не зумієш.

Поспішай творити добро
І дай ти води, тому, хто втомився,
Прийде час, що поможе воно,
Коли зрозумієш, що десь помилився.

Не зволікай творити добро,
Життя як вода і швидко стікає.
Колись повернеться вдячним воно,
Нічого даремно в житті не буває.


Рецензии