Pearl

I like this girl,
I like her smile,
I've got nice pearl,
I've lost my time.
+
Why are you moving like that?
Why are you looking at him?
Whan can he give you instead?
You dissappear in dim...
+
Wait,girl,please,wait,
Wait for me and I'll be back,
Dance,girl,please,dance,
Glance girl,don't feel sad.
+
I see your face,
Remember every inch,
You are my grace,
My dream to reach.
+
I'll see you again,
I'll give you my gift,
My heart is my blame,
Don't let me so miss!
+
I like this girld,
I like her smile,
I've got nice pearl,
I've lost my time.
+
Wait,girl,please,wait,
Wait for me and I'll be back,
Dance,girl,please,dance,
Glance girl,don't feel sad.
+
Русская версия:
http://www.stihi.ru/2013/01/18/4772


Рецензии