***

Сабийр лагъымым теуващ,
Сабийр лагъымым теуващ,
ЦIыхухэ, зэхэфхрэ,
Сабийр лагъымым теуващ,
Нэрыбгэр псэу къелащ!
IупщIакIэ жану гъущI къутахуэр,
И гум нэмысу къэувыIащ,
Иджы аракъым Iуэхур,
И лъакъуитIым яз – пихарщ.
Абы амал зэриIэр,
Дохутырым къыжиIащ,
Сабийм гукъеуэу иIэр,
АбыкIэ щьэщихащ,
Дунейм балигъыу тетым,
Хъарыпыр и дауэгъущ,
ЗэуIуу ахэм псоми,
Ярехыр – пу нэлэт.
Къэхъуар и напэу ирепсэу,
Лагъымыр щIэзылъхьар,
Ныкъуэдыкъуэу къигъэнащ,
ДжэгуакIуэ кIуа сабийр?


Рецензии